Web Analytics Made Easy - Statcounter

از سه پیشکسوت ورزش ایران تجلیل به عمل آمد.

مراسم تجلیل از سه اسطوره ورزش کشور در رشته‌های بسکتبال، کشتی و فوتبال با حضور وزیر ورزش و جوانان برگزار شد.

به گزارش طرفداری و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی صندوق اعتباری حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشور، مراسم تجلیل از اسطوره‌های بزرگ ورزش ایران به نام‌های محمود مشحون پیشکسوت بسکتبال، منصور برزگر پیشکسوت کشتی و علی جباری پیشکسوت فوتبال با حضور حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان، شمس الدین حسینی نماینده مجلس شورای اسلامی، ابطحی مدیرعامل صندوق حمایت و جمع زیادی از پیشکسوتان نام‌آور و همچنین نماینده فدراسیون پزشکی ورزشی با رعایت کامل موازین بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی در هتل ورزش (خانه پیشکسوتان ورزش) برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سجادی در این مراسم گفت:

بنده خادم وزارت ورزش و جوانان هستم. از طرف رئیس جمهوری برای این سمت برگزیده شدم که در آینده با تفکرات و منویات این سید خاص در محافل ورزشی بیشتر آشنا می‌شوید، زیرا او علاوه بر سجایای اخلاقی نگاه بسیار ویژه‌ای به ورزش کشور دارد. خوشحالم که رئیسی و مجلس محترم به بنده اعتماد کردند. فعلاً شروع کار است. یا علی گفتیم و عشق آغاز شده است.

وی  اظهار داشت:

شرایط و فضای جامعه ورزشی نسبت به گذشته بسیار تغییر کرده است. به یاد دارم در دوران قهرمانی که دوستان پیشکسوتی چون تیمور غیاثی و سلمان حسام آن روزها را به خوبی به یاد دارند، برای انجام مسابقه، کفش ورزشی فرامرز روستایی‌فر را امانت گرفتم. آقای مشحون می‌داند که چطور یک جفت کفش برای مسابقه به من رسید. قهرمانان گذشته در راه ورزش بسیار سختی و زحمت کشیدند و پوشیدن پیراهن تیم ملی برای‌شان قداست داشت.

وی با تأکید بر اینکه همیشه باید پرچم عزت و بزرگی پیشکسوتان برافراشته باشد، گفت:

دورهم جمع کردن پیشکسوتان بسیار ارزشمند است و این جمع انرژی بسیار خاصی دارد. روز گذشته در یک مراسم از ورزشکاران المپیکی و پارالمپیکی قدردانی کردیم، مراسمی باشکوه بود، اما شرکت در این مراسم هم عظمت و شکوه خاص خودش را دارد.

وزیر ورزش و جوانان ادامه داد:

قول می‌دهم تا پای جان آنچه که در حق ورزش است را ادا کنم و با برنامه‌ریزی درست غفلت‌ها و کوتاهی‌ها را جبران کنیم. در همین راستا اولین حکم مشاور را برای ذوالفقارنسب صادر کردم و او هم پذیرفت. امیدوارم در راه خدمت به ورزش کشور از افراد لایق این حوزه استفاده کنیم.

سجادی در ادامه خطاب به پیشکسوتان گفت:

هر روزی اگر گذرتان به وزارت ورزش افتاد، به احمدی مدیرکل حوزه وزارتی اطلاع دهید. وی از طرف من مجاز است حتی با تغییر در برنامه‌هایم وقتی تعیین کند تا روی ماه شما عزیزان را ببینم. اگر غیر از این بود بنده خلف وعده کردم و حق دارید هیچ وقت من را نبخشید.

وزیر ورزش و جوانان همچنین در مورد صندوق حمایت گفت:

از روزی که این مسئولیت را قبول کردم، هنوز قسمت نشده است جلسه‌ای با ابطحی درباره مسائل صندوق برگزار کنیم، اما در آینده‌ای نزدیک با برگزاری جلسه‌ای با وی مسائل صندوق را بررسی خواهیم کرد و سعی می‌کنیم منابع کافی را جهت تقویت و روی پا ایستادن هر چه بهتر صندوق حمایت فراهم کنیم.

سجادی تأکید کرد:

امیدوارم در طول زمان خدمتم طوری عمل کنم که بتوانم حتی پس از بازنشستگی جوابگوی شما عزیزان باشم و در آینده شرمنده روی قهرمانان نشوم. در حضور شما پیشکسوتان عهد و پیمان می‌بندم که حتماً نواقص را برطرف کنم و پس از دوران خدمتم روسفید شما عزیزان باشم.

وی در پایان عنوان کرد:

به زودی قرار است در خدمت ریاست جمهور باشیم تا از مدال‌آوران المپیک و پارالمپیک قدردانی کنیم. همچنین در روز یکشنبه میلاد ربیع‌الاول، بازوبند پهلوان پهلوانان کشور در استادیوم 12 هزار نفری آزادی به دست ریاست محترم جمهور بسته خواهد شد و از همه شما پیشکسوتان عزیز دعوت می‌کنم در این مراسم حضور داشته باشید.

ابطحی مدیرعامل صندوق حمایت در ادامه این مراسم با سپاس از حضور بزرگان عرصه ورزش اظهار داشت:

به‌عنوان خدمتگزار کوچک شما بزرگان افتخار می‌کنم که ادامه دهنده راه عاشقانه شما برای اهتزاز پرچم پرافتخار این دیار بر قله‌های جهان هستم.

وی ادامه داد:

شما خالقان لحظه‌های شاد برای ملت ایران بودید و در آوردگاه‌های جهانی، المپیک و آسیایی افتخار آفریدید. مردم با پیروزی شما شاد شده‌اند و با شکست شما اشک ریختند. من و همکارانم در صندوق و مجموعه مدیریتی ورزش کشور موظف هستیم اجازه ندهیم غبار فراموشی بر چهره شما بنشیند. باید شما را همانگونه که بودید اسطوره‌وار و هویت‌ساز به جوانان معرفی کرد تا جوانان بدانند بر کوه بلند و استواری چون شما تکیه کنند.

ابطحی با بیان اینکه هر خدمتی در صندوق برای ماندن شما بر فراز قله‌های هویت‌ساز این کشور است، گفت:

هم به خودم و هم همکارانم سپرده‌ام و تعهد کرده‌ایم به گونه‌ای عمل کنیم که هرگاه نیاز یا مشکلی از جانب شما مطرح شد نسبت به رفع آن اقدام کنیم و امیدوارم خدمت ما مقبول درگاه شما قرار بگیرد.

وی ضمن تبریک هفته تربیت بدنی ادامه داد:

در ماه‌های گذشته و ملاقات با تک تک پیشکسوتان این احساس را داشتم که به دنبال فردی از جنس خودشان برای تدبیر و حکمرانی ورزش کشور بودند و امروز خرسندیم که چهره‌ای علمی، اجرایی و ورزشی سکاندار ورزش کشور شده و پیشکسوتان همراه و پشتیبان وی تا آخرین لحظات مدیریت هستند.

ابطحی افزود:

سجادی از گذشته عضو صندوق و جامعه ورزش بوده است و در این عرصه افتخارآفرینی کرده است و ان‌شاءالله در عرصه خدمت نیز همچون ورزش افتخار آفرین باشد.

وی با بیان اینکه این نهمین مراسم تجلیل از سوی صندوق حمایت است، گفت:

با کوتاه شدن دامنه کرونا ماه به ماه این مراسم‌ها برگزار خواهد شد و مراسم‌های تولد قهرمانان و پیشکسوتان نیز از سر خواهد گرفته شد. ما مصمم هستیم در صندوق خانواده‌های ورزشی را شناسایی و مورد توجه بیشتر قرار دهیم خانواده‌هایی که ورزش در آنها نسل به نسل ادامه پیدا کرده است. این خانواده‌ها نمادهای بزرگ ورزش هستند و باید به جامعه معرفی شوند.

شمس‌الدین حسینی نماینده مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم گفت:

ارتفاع ورزش از ارتفاع سیاست بالاتر است. ورزش اگر در گذشته تنها در جهت سلامت و بهره‌وری مورد توجه بوده، امروزه جایگاه دیگری پیدا کرده است و به‌عنوان افتخار ملی محسوب می‌شود.

وی ادامه داد:

بزرگانی که امروز اینجا هستند چندین بار مردم ایران را بر قله‌های غرور و افتخار برده‌اند و برای حفظ این غرور و افتخار باید کنار این قهرمانان و پیشکسوتان ماند و در رثای‌شان سر خم کرد. این اقدام ابطحی و صندوق حمایت مورد تقدیر است.

همچنین محمود مشحون در مراسم تجلیل از خود گفت:

آنچه امروز مشاهده می‌کنیم گمشده ورزش ما بود. ما پیشکسوتان یکدیگر را در مراسم‌های ختم می‌دیدیم، ولی خوشحالیم که حالا فرصتی پیش آمده تا اسطوره‌های ورزش خالصانه و صادقانه دور هم جمع شوند و با احترام آنطور که شایسته‌شان است مورد تقدیر قرار گیرند.

وی با بیان اینکه سپاس و قدردانی تولید خدمتگزار می‌کند، ادامه داد:

آرزو دارم این راه ادامه و تداوم داشته باشد و از ابطحی تقدیر می‌کنم که با روحیه و نشاط، با توجه به آنچه پیشکسوتان نیاز دارند این حرکت زیبا و این روز پرافتخار را ساخت و بی‌شک خستگی چند سال خدمتم در ورزش با این اقدام رفع شد.

منصور برزگر نیز در مراسم تجلیل از خود گفت:

از ابطحی و مجموعه صندوق برای برگزاری چنین برنامه‌ای تشکر می‌کنم. این گردهمایی‌ها باعث می‌شود ما هم‌دوره‌ای‌های خود در رشته‌های مختلف را دوباره ببینیم. چنین برنامه‌ای در گذشته نبود، ولی حالا موجب خرسندی است.

وی ادامه داد:

این اقدام باعث می‌شود که در عرصه خانواده و دوستان تجدیدقوا کنیم و همچنین الگوسازی برای جوانان می‌شود، زیرا جامعه سالم به الگوی مناسب نیاز دارد.

علی جباری نیز در مراسم تجلیل از خود گفت:

برگزاری چنین مراسم‌هایی موجب خوشحالی و تقویت روحیه پیشکسوتان می‌شود و امیدواریم که همچنان تداوم داشته باشد.

وی ادامه داد:

از زمان حضور ابطحی در صندوق حمایت شاهد تحولات مثبتی بوده‌ایم و اهمیت و احترام پیشکسوتان چندین برابر شده است.

در این مراسم همچنین نادرفریادشیران، حسن روشن، عنایت آتشی و علیرضا حیدری درباره سوابق ورزش و پهلوانی این سه اسطوره ورزش سخنرانی کردند. فریادشیران از وزیر ورزش و جوانان درخواست کرد که ورزشگاه‌های موجود در کشور را به نام اسطوره‌های ورزش ایران نامگذاری کنند.

در این مراسم که بدون حضور رسانه‌های مکتوب برگزار شد، بزرگانی همچون حسین کلانی، حسن روشن، محمد صادقی، بیژن ذوالفقارنسب، اکبر کارگر جم، هادی نراقی، گودرز حبیبی، اصغر شرفی، محمدرضا طالقانی، بهرام مشتاقی، بهتاش فریبا، نصرالله عبداللهی، باقر سپهسالاری، جواد قراب، فرامرز ظلی، مائیس میناسیان، سلمان حسام، عنایت آتشی، حسن میرزاآقابیک، حسین گازرانی، پرویز عرب، مهدی محبی، محمد فنایی، علیرضا حیدری، محمد محمودی، محمد دلیران و جمعی از مسئولان حضور داشتند.

اخبار داغ 

رونمایی از همسر زیبای احسان علیخانی ! / خودش در اینستاگرام پست گذاشت! + عکس اسراییلی ها در شرکت طرف قرارداد فدراسیون فوتبال نقش دارند؟ + اسناد واکنش مائورو ایکاردی به حواشی اخیر؛ انتشار تصاویری از خود با وندا نارا در میلان اسکوچیچ: بازیکنان ایرانی از نظر تاکتیکی ضعیف هستند اما قدرت بدنی بالایی دارند مورینیو و پیامی دیگر برای هواداران یوونتوس: من سه گانه دارم

منبع: طرفداری

کلیدواژه: وزیر ورزش و جوانان مراسم تجلیل صندوق حمایت ورزش کشور مراسم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۶۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نونزدهمین مراسم «شب کارگردان» برگزار شد/ آرزوی نویدمحمدزاده چه بود؟

نوزدهمین مراسم «شب کارگردان» انجمن صنفی کارگردانان تئاتر ایران و آئین نکوداشت اکبر زنجانپور، عصر امروز نهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ در خانه هنرمندان ایران برگزار شد.

حمود دولت‌آبادی، فریبرز گلبن، اسماعیل خلج، اصغر همت، ایرج راد، حبیب رضایی، مسعود دلخواه، مهدی میامی، کاظم هژیرآزاد، مجید امرایی، محسن بهرامی، از حاضران در این مراسم بودند‌.

در ابتدای این مراسم شهرام گیل‌آبادی رئیس انجمن صنفی کارگردانان تئاتر گفت: امروز روز تولد استاد حمید سمندریان است. خاطرات فراوانی با نام بردن از حمید سمندریان به عنوان نشانه و تلنگر در ذهن ما ایجاد می‌شود. هیچ لحظه‌ای در تئاتر ایران ایشان از ذهن ما فراموش نمی‌شود.

وی ادامه داد: انجمن با مرور ملاک‌های مختلف در طول سال به این نتیجه رسید که مدالیوم و نشان عالی خود را به استاد اکبر زنجانپور چهره تأثیرگذار تئاتر ایران اهدا کند. انجمن به دلایل حمایتی قصد دارد به خاطر منش فکری و کاری‌شان از ژاله علو، علیرضا کوشک‌جلالی و علی شمس نیز قدردانی کند.

وی افزود: خوشحال و خرسندیم که با سختی در کنار دوستان‌مان ایستادیم و هیچ تحمیلی را نپذیرفتیم و با استقلال و به پشتوانه بزرگان تئاتر پیش می‌رویم. تئاتر عرصه نقد، تحلیل و حقانیت است.

گیل‌آبادی بیان کرد: سال قبل مدالیوم انجمن به آتیلا پسیانی اهدا شد که دیگر در میان‌مان نیست. یادش را گرامی می‌داریم.

سپس تصاویری از مراسم هجدهمین «شب کارگردان» و سخنان زنده‌یاد آتیلا پسیانی نمایش داده شد‌.

در ادامه احسان حاجی‌پور دبیر مراسم متن لوح قدردانی از علی شمس را قرائت کرد و سپس با حضور صدرالدین زاهد از علی شمس قدردانی شد.

علی شمس روی سن آمد و گفت: ممنونم که انجمن به یاد من بود. من حرفی نمی‌زنم که جشن امشب به حاشیه نرود. امیدوارم مسیر چرخ روزگار به شکل دیگری بچرخد که هر کدام از ما تئاتر مدنظر خود را روی صحنه ببریم و هیچ رنج و عذابی گریبان‌مان را نگیرد.

در ادامه آرش دادگر عضو هیأت‌مدیره انجمن صنفی کارگردانان تئاتر روی صحنه رفت و ضمن قرابت متن لوح قدردانی علیرضا کوشک‌جلالی گفت: یک سال پیش تماس تلفنی داشتم و کارگردان بزرگی با من تماس گرفت. از لقب استاد برای او استفاده کردم ولی او گفت که از واژه استاد استفاده نکن. علیرضا کوشک جلالی برای من همچنان استاد است و اعتبار بین‌المللی به تئاتر ایران داده است.

سپس پیام صوتی ژاله علو برای حاضران در مراسم پخش شد. وی در ابتدای این پیام از اینکه به دلیل کسالت نتوانسته در جمع حضور پیدا کند، عذرخواهی کرد.

وی در ادامه پیام خود یادآور شد: هنر والای تئاتر برای من ارزشمند بوده و با اشتیاق تمام کار هنر را دنبال کردم. من کار تئاتر را از ۱۳۲۷ در تئاتر تهران شروع کردم. سپس در تئاتر فردوسی و پس از آن در تئاتر فرهنگ به ایفای نقش پرداختم.

وی به ذکر نام کارگردان‌ها و نمایش‌هایی که همکاری داشت پرداخت و یادآور شد: در ادامه در سینما و رادیو نیز فعال شدم.

علو تاکید کرد: فکر می‌کنم بزرگترین ارزش برای هر هنرمندی این است که نتیجه کار‌های خود را توسط مردم ببیند. خوشحالم کار‌هایی کردم که همچنان بین مردم به نیکی از آن یاد می‌شود و خوشحالم کار‌هایی کردم که مردم از آنها راضی هستند.

در ادامه اصغر همت لوح قدردانی از کوشک‌جلالی را به وی اهدا کرد.

سپس محمد رحمانیان روی صحنه حضور پیدا کرد و بخشی از نمایش رادیویی «روز‌های رادیو» را که اشاره‌ای به ژاله علو و رقیه چهره‌آزاد داشت، خواند.

وی خطاب به کوشک‌جلالی گفت: حضور تو برای تئاتر ایران مانند یک معجزه است، بمانی برای‌مان.

سپس متن لوح قدردانی از ژاله علو را قرائت کرد و ایرج راد به نمایندگی از ژاله علو لوح و نشان مدنظر را دریافت کرد.

در این بخش از مراسم، هایده حائری خطاب به حاضران در مراسم گفت: من از مردم قدردانی می‌کنم که قدر هنرمندان‌شان را می‌دانند و در این مراسم حضور پیدا کردند. هنرمندان تلاش می‌کنند با فعالیت‌های خود هنر را پیش ببرند گرچه همه چیز بر علیه‌شان است.

حائری در ادامه به طنز بیان کرد: حیف است که جایزه ژاله علو عزیز را ۲ آقا بگیرند، به همین دلیل آمدم و جایزه ژاله علو عزیز را می‌گیرم.

در این بخش از مراسم تصاویری از گفت‌وگوی محمد رحمانیان با اکبر زنجانپور پخش شد که طی آن زنجانپور به ذکر خاطراتی از نحوه حضور خود در عرصه بازیگری و تجربه همکاری با حمید سمندریان و جمیله شیخی پرداخت.

سپس محمود دولت‌آبادی روی صحنه رفت و یادی از مهدی فتحی به عنوان دوست مشترک خود و زنجانپور کرد و گفت: روزی مهدی به اکبر گفت کسانی که هنر کار نمی‌کنند چه می‌کنند؟ من در عجب بودم از افقی که پیش روی این ۲ عزیز شکل گرفته است. اکبر سعی کرده که همیشه هنر بورزد ولی موانع خیلی وقت‌ها اجازه نداده است. این اجتماع به نشانه دوستی و ارادت به هنرمندان تئاتر تشکیل شده و بسیار گرامی است.

وی یادآور شد: لازم نیست که حتماً چیزی بشود. همین که سرپا هستید و همین شب‌ها را برپا می‌کنید یعنی شدن. امیدوارم همیشه پاینده باشید.

سپس محمد رحمانیان مجدداً روی صحنه رفت و گفت: اولین بار استاد را در «آتش بدون دود» و سپس در کار‌های تلویزیونی دیدم. بعد از آن تماشای نمایش «همه پسران من» به کارگردانی اکبر زنجانپور باعث شد بفهمم که در زندگی به جای درستی رسیده‌ام. کار درخشانی بود که لحظه‌لحظه‌اش کلاس درس بود.

وی خطاب به زنجانپور تاکید کرد: از صمیم قلبم خیلی از شما متشکرم آقای زنجانپور.

سپس تصاویری از نمایش «چشم اندازی از پل» به کارگردانی حمید سمندریان در سال ۱۳۵۱ پخش شد که اکبر زنجانپور در جوانی خود در آن به ایفای نقش پرداخته بود.

در ادامه مسعود دلخواه نیز روی صحنه رفت و گفت: اکبر زنجانپور مثل هیچ کسی نیست؛ بازیگر و کارگردانی توانا و از همه مهمتر انسانی شریف و دوست‌داشتنی است.

وی تاکید کرد: اکبر زنجانپور بودن ساده نیست و دشوار است، از این رو صحبت کردن درباره او هم دشوار است.

دلخواه یادآور شد: وقتی نمایش «سیزوئه بانسی مرده است» با کارگردانی رکن‌الدین خسروی را دیدم، بازی اکبر زنجانپور حیرت‌زده‌ام کرد.

وی تصریح کرد: حق اکبر زنجانپور این است که جایزه‌ای به نام وی به بازیگران تئاتر اهدا شود.

نوید محمدزاده دیگر سخنران این مراسم بود که گفت: وقتی قرار باشد درباره استاد صحبت کنم، خجالت می‌کشم. خیلی دوست‌تان دارم. امیدوارم قسمت باشد تا روی صحنه با شما نفس بکشم و قسمت باشد روی صحنه تئاتر از شما یاد بگیرم.

سپس شهرام گیل‌آبادی مجدداً روی صحنه رفت و عنوان کرد: در بیش از ۳۰ سالی که در رادیو بودم، صدای رامین فرزاد از گوشم خارج نمی‌شود که ته مانده غذا‌ها را به گربه‌ها می‌داد و برای‌شان «هملت» می‌خواند. سعادت این را داشتم که تجربه حضور در خدمت بزرگان را داشته باشم. مهدی فتحی روبه‌روی دیوار می‌ایستاد و دیالوگ‌های خود را مرور می‌کرد. ما با حکمت‌های مختلف از جمله آموزش در رادیو مواجه بودیم.

وی یادآور شد: دیدن حرکات معلم بزرگی، چون اکبر زنجانپور درس‌های بزرگی برای من داشت. چیزی که از این نسل بزرگ عاید من شد این بود که نظم توسعه فکری، دانایی و درایت، سکوت را به همراه می‌آورد. استاد زنجانپور با اندیشه و آثار خود عالم دیگران را ارتقا داد. اکبر زنجانپور در عالم هنر از آبرو‌های زمین است.

در ادامه پرویز ممنون روی صحنه حضور پیدا کرد و گفت: من از خاطرات هنرجویی و دانشجویی اکبر می‌گویم. اولین بار که دعوت شدم برای تدریس در دانشگاه، نمایشی را از بهمن فرسی دیدم و اکبر زنجانپور نقش اصلی را بازی می‌کرد. مونولوگی طولانی داشت و من تحت تأثیر صدا و بیان اکبر زنجانپور قرار گرفتم.

وی یادآور شد: اکبر از جمله ۴ نفری بود که در دانشگاه به آنها عشق می‌ورزیدم و آخری آذر فخر بود که رفت. من و اکبر اختلاف سنی زیادی نداشتم.

ممنون تاکید کرد: زنجانپور بدون شعار کار می‌کرد. فردی با شخصیت بود که برای هم حرمت قائل بودیم. اکبر همیشه محترم و بسیار جدی بود.

اکبر زنجانپور در ادامه و در میان تشویق همگان روی صحنه رفت و گفت: این تعریف‌ها مسؤولیت آدم را زیاد می‌کند، اینکه هنر و نخ مرتبط هنر یعنی مخاطب را جدی بگیریم. ما تلاش می‌کنیم تا ارتباط نانوشته و ناگفته را در تئاتر ایجاد کنیم.

وی تاکید کرد: وظیفه ما هنرمندان تئاتر این است که تصویری که دیده نمی‌شود بسازیم و آنچه شنیدنی نیست بشنویم و به مخاطب ارائه دهیم. زمانی به این مهم می‌رسیم که کمتر حرف بزنیم.

زنجانپور تصریح کرد: هنریک ایبسن می‌گوید قوی‌ترین انسان کسی است که تنهاترین است. بگردیم و تنهایی‌های خود را پیدا کنیم.

در پایان این مراسم گیل‌آبادی متن لوح قدردانی از زنجانپور را قرائت کرد و نکوداشت اکبر زنجانپور با حضور محمود دولت‌آبادی، محمد رحمانیان، پرویز ممنون، ایرج راد، اسماعیل خلج و چند تن از چهره‌های هنری برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • رونمایی از آثار ۱۳ معلم مولف در مراسم تکریم مقام معلم
  • اعلام جزئیات حمایت مؤثر و مستمر از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش
  • مراسم نکوداشت اکبر زنجان‌پور با حضور استادش
  • نونزدهمین مراسم «شب کارگردان» برگزار شد/ آرزوی نویدمحمدزاده چه بود؟
  • پیشکسوتان زورخانه استان تجلیل شدند
  • اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ابلاغ شد
  • تصویب اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان
  • اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش تصویب شد
  • بهادری جهرمی: اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش برای اجرا، ابلاغ شد
  • تجلیل از پهلوانان و پیشکسوتان ورزش پهلوانی در سنندج